Mbi 22,000 Libra

Botime Artini

Shiko të gjitha
Terapi e njohjes dhe e sjelljes
Kaptina nga psikologjia
Neki Juniku Kaptina nga psikologjia
Çmimi i zbritjes€5,00
Psikolog per vete
Lumnije Telaku Psikolog per vete
Çmimi i zbritjes€8,00
Kryengritja Clirimtare Ne Kosove Lindore Gjate Viteve 1999 2001
Me mbretin Zog, ne mergim
Gjenco Naci Me mbretin Zog, ne mergim
Çmimi i zbritjes€15,00
Levizjet studentore per Republiken e Kosoves 1968,1981 dhe 1997
Miku me i madh i shqiptareve
Jason Tomes Miku me i madh i shqiptareve
Çmimi i zbritjes€15,00
REBELET, BESIMTARET, TE MBIJETUARIT
Lufta e Trojes
Eqrem Zenelaj Lufta e Trojes
Çmimi i zbritjes€20,00
Leterkembim 1897-1912 : "ALBANIA" DHE VJENA
Kosova: Cfare duhet te dije secili
Fiset shqiptare
Robert Elsie Fiset shqiptare
Çmimi i zbritjes€15,00
Shteti i hebrenjve
Theodor Herztl Shteti i hebrenjve
Çmimi i zbritjes€7,00
Prane Lindjes
Fitzroy Maclean Prane Lindjes
Çmimi i zbritjes€10,00
Histori e shkurter e botes
Ernst Gombrich Histori e shkurter e botes
Çmimi i zbritjes€10,00
Despote te Epirit e princer te Maqedonise
Mendjet dhe idete me te medha te te gjithe koheve
Krimi kibernetik
Misha Glenny Krimi kibernetik
Çmimi i zbritjes€9,00
Kryengritja Clirimtare Ne Kosove Lindore Gjate Viteve 1999 2001
Me mbretin Zog, ne mergim
Gjenco Naci Me mbretin Zog, ne mergim
Çmimi i zbritjes€15,00
Levizjet studentore per Republiken e Kosoves 1968,1981 dhe 1997
Miku me i madh i shqiptareve
Jason Tomes Miku me i madh i shqiptareve
Çmimi i zbritjes€15,00
REBELET, BESIMTARET, TE MBIJETUARIT
Lufta e Trojes
Eqrem Zenelaj Lufta e Trojes
Çmimi i zbritjes€20,00

Lokacioni

Libraria Artini

Rr.Eqrem Cabej në ndërtesen e Institutit Albanologjik
10000 Prishtinë, Kosovë

Orari i punës

E Hënë - E Premte: 9AM - 7PM
E Shtune: 9AM - 7PM
E Diela: Mbyllur

Gjeni vendndodhjen