Biznes dhe Zhvillim Individual

80 produkte

Po tregon 1 - 24 prej 80 produktet
Shiko
Historia e teorive ekonomike
Asnje qindarke me shume asnje qindarke me pak
Shihemi ne maje
Kosta Petrov Shihemi ne maje
Çmimi i zbritjes€7,00
Si ta sherosh jeten
Louise Hay Si ta sherosh jeten
Çmimi i zbritjes€4,90
Hapa te vegjel arritje te medha
Nil Gun Hapa te vegjel arritje te medha
Çmimi i zbritjes€4,90
Te behesh milioner per shtate vjet
Ti je Placebo
Joe Dispenza Ti je Placebo
Çmimi i zbritjes€7,90
Mrekullia e jetes ne ty
Teuta Hasanxhekaj Mrekullia e jetes ne ty
Çmimi i zbritjes€5,00
Perdore fuqine qe ke brenda
Libri i vogel i Hygge
Meik Wiking Libri i vogel i Hygge
Çmimi i zbritjes€13,00
Pika e ktheses
Richard Carlson Pika e ktheses
Çmimi i zbritjes€9,00
Mos e vrisni mendjen per gjera te vogla
Mjaft menduat filloni te jetoni
Me lehte nga sa mendoni
Richard Carlson Me lehte nga sa mendoni
Çmimi i zbritjes€6,00
Blink
Malcolm Gladwell Blink
Çmimi i zbritjes€9,00
Libri i vogel i lidershipif
Shkenca e pasurimit
Wallace Wattles Shkenca e pasurimit
Çmimi i zbritjes€5,00
Shenime mbi nje planet nervoz
Matt Haig Shenime mbi nje planet nervoz
Çmimi i zbritjes€9,00
Parimet e kerkeses se llogarise
Duajini punonjesit qe te mos i humbisni
Pertej arsyes
Grup autoresh Pertej arsyes
Çmimi i zbritjes€8,00
Clirimi i vleres
Les Nementhy Clirimi i vleres
Çmimi i zbritjes€9,00
Pushteti i te heshturve
Susan Cain Pushteti i te heshturve
Çmimi i zbritjes€11,00
Zero te nje
Peter Thiel Zero te nje
Çmimi i zbritjes€10,00

Shikuar së fundmi