Me mbretin Zog, ne mergim

Botime Artini

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€15,00

Përshkrim

ISBN: 9789951766494
Botuesi: Botime Artini
Viti i botimit: 2019
Numri i faqeve: 686
"Gjenço Demetre Naçi na sjell një rrëfim të rrallë për Mbretin Zog në mërgim. Është i rrallë sepse është autentik dhe vjen nga një njeri që i ka përjetuar ngjarjet vetë, i pandikuar nga persona të dytë ose të tretë. Kujtimet gjithnjë kanë një dozë subjektivizmi, por libri i Gjenço Naçit përmban një vlerë të shtuar që nuk e kanë të tjerët: Autori i gjykon ngjarjet nga pozitat e një kritiku dhe nuk rrëzohet në humnerat e lavdeve. Ai është i besueshëm, flet lirshëm dhe qorton aty ku duhet."
Ilir Ikonomi

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi