7 zakonet e njerezve te suksesshem

Titanic

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€10,00

Përshkrim

ISBN: 9789951868822

Viti i botimit: 2007

Numri i faqeve: 424

 

Autori jep leksione të fuqishme për ndryshimin individual. Ky është botimi i plotë dhe është shitur më shumë se 15 milionë kopje. Tom Peters e konsiderohet këtë një libër të mrekullueshëm që mund të të ndryshojë jetën....

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi