Ai do te behet i mbare

Dritan

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€8,00

Përshkrim

Në thelb, është një libër për marrëdhëniet baba-bir. Nuk është një libër kundër nënave; thjesht pranon rëndësinë e bashkëveprimit mes etërve dhe bijve të tyre. Po bëhemi gjithnjë e më të vetëdijshëm për rëndësinë e kësaj lidhjeje përderisa një djalë kërkon një hero, një idhull, dikë që të kuptojë se çdo të thotë të jesh mashkull. Dhe kush mund ta luajë më mirë këtë rol sesa babai i djalit. Dikur besoja se po të mund të mblidhnim forcën e presionit vërsnik te mashkulli adoleshent, me të do të mund të çonim një njeri në hënë, ndërsa Celia Lashlie ngulmon që vërtet e fortë te djemtë është ndjenja e besnikërisë; aq e fortë është kjo ndjenjë sa ata do të qëndronin krah për krahu dhe nuk do ta zhgënjenin një shok, pavarësisht çmendurisë së idesë. Pas leximit të këtij libri, tani mendoj që ajo ka të drejtë besnikëria është një forcë madhore që i drejton djemtë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi