Aleksandra - nje histori shqiptare

Skanderbeg Books

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€8,00

Përshkrim

Aleksandra, nje histori shqiptare. Faqe: 518. Autori: Kjell Hoibraten. “Dhjetëra faqe të këtij libri flasin me gjuhën e ngjarjeve shokuese, vibrante, emocionuese, deri në rreshtat e fundit. Nuk kam lexuar deri tani nga ndonjë i huaj të vërteta kaq tronditëse të dhëna kaq imët për Shqipërinë e dhjetëvjeçarëve të fundit. Libër që duhet lexuar patjetër për të mësuar ca të vërteta rrëqethëse për Shqipërinë dhe Kosovën”

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi