Bebe made in France

Living

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€11,00

Përshkrim

ISBN:9789928216861

Viti i botimit: 2020

Numri i faqeve: 274

 

Këtë libër, ku përfshihen këndvështrime dhe receta nga “Bebe Day by Day: 100 Keys to French Parenting”, duhet ta kenë të gjithë ata prindër, të cilët duan të rrisin fëmijë të shkëlqyer e me sjellje të patëmetë, pa cenuar jetën e tyre.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi