Besnikeri e larte

Omsca

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€7,00

Përshkrim

Është diçka e rallë që një libër kaq i hershëm të jetë gjithashtu edhe kaq i mprehtë rreth seksit, burrërisë kujtimeve dhe muzikës. Pa dyshim të gjithë meshkujt do të gjejnë hijet e vetes së tyre në këto faqe. Dhe shumë nga ne do të kuptojnë nga proza akustike e Hernby-t se është e shkuara ajo që i mban më shumë peng zemrat tona.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi