Beti tregime te zgjedhura

Living

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Përmbledhja me tregime të zgjedhura nga autorë të shquar, si: Alice Munro, Margaret Atwood, Joyce Carol Oates dhe Hart Wegner, synon të sjellë në vëmendjen e lexuesit një letërsi cilësore. Një ndër elementet më të rëndësishme që i bashkon këta autorë në një vepër të vetme, është fakti që të gjitha historitë mund të konsiderohen si "fëmijë të Çehovit".

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi