Celesi i shtepise

Ombra GVG

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€5,00

Përshkrim

Romani “Çelësi i shtëpisë” është një histori e paharrueshme e njërës prej zërave të rinj, më të realizuar e origjinale në letërsinë braziliane. Ajo të mbërthen në emocione të fuqishme që të përshkojnë të gjithë trupin.
Arkitektura e fjalës së Tatian Salem Levy është e mbajtur në dy raporte universale: e bukura dhe e shëmtuara. Duke i vënë përballë njëra-tjetrës, ajo gdhend me mjeshtëri mrekulluese dhe nxjerr në plan të ndriçuar detajet mbresëlënëse të së bukurës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi