Cifutka e Toledos

Dituria

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€8,00

Përshkrim

Roman i bukur historik, vepra e fundit e autorit të shquar, i përkthyer në 25 gjuhë. Me stil tërheqës, jepet dashuria e Don Alfonsit me çifutkën bukuroshe, që e bëri të harronte shtetin dhe mbretëreshën. Rrëfimi i linjës së dashurisë bëhet në sfond të pasur ngjarjesh historike të asaj kohe me shkëlqimin dhe magjinë që u përket, duke e bërë tmerrësisht tërheqës këtë trill aventuresk. Lion Fojhtvanger (1884 - 1958) vlerësohet si një nga shkrimtarët më të shquar gjermanë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi