Dashurologji

Damo

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

ISBN: 9789951642781

Viti i botimit: 2018


Dashuria është përjetimi i shenjtërisë së jetës dhe vetëm atëherë kur dashurojmë, arrijmë ta kuptojmë se kurrë nuk jemi ndarë nga thelbi jonë!

Dashurologjia i kushtohet dashurisë dhe marrëdhënieve me të tjerët në të gjitha format e saj ngazëlluese.

Dashurologjia do të përbëjë një derë të panjohur për në këtë botë kaq magjepsëse e mbresëlënëse ku pluskon dashuri nga çdo por, në kuptimin më thelbësor e të gjerë të këtij termi kaq universal të dashurisë në çdo formë dhe mishërim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi