Dialoge Borges Sabato

Om

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€8,00

Përshkrim

Dy protagonistët e librit kanë lirinë për t’i prekur të gjitha temat e të gjitha kohëve, duke shpalosur idetë për miqësinë, shoqërinë, filozofinë, letërsinë, filmin, teatrin, muzikën, pikturën, arkitekturën, historinë, magjinë, vetëvrasjen, ëndrrën, jetën, vdekjen, antikën, bashkëkohësinë dhe gjithçka tjetër, duke përjashtuar vetëm një temë: politikën. Gjithçka mund të shkojë mirë pa atë temë, e cila, si gjarpri i "Gjenezës", pati helmuar miqësinë e tyre për rreth njëzet vjet. Këta dialogë nuk janë kompeticion intelektual, por kontribut gjenial.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi