Druri pa emer

Toena

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€6,00

Përshkrim

Druri pa emër është romani i një njeriu të pushtuar nga e kaluara, nëpër të cilin rrjedh si një lumë i padukshëm dhe i pazhurmë e tërë historia.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi