Duajini punonjesit qe te mos i humbisni

Max

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Menaxhimi i burimeve njerëzore; - këtu ndërtohet libri si një thesar këshillash të vlefshme, të shkurtra dhe praktike sesi duhen mbajtur punonjësit në punë. Libri i shërben çdo menaxheri, që është i interesuar të mbajë në punë më të mirët dhe më të zgjuarit!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi