Çmimi:
Çmimi i zbritjes€5,00

Përshkrim

Marrëdhënia e një çifti erotik formon boshtin qendror të librit, ndërsa përshkon tejpërtej shumicën e rrëfimeve me forma, variacione dhe këndvështrime të ndryshme. Që në fillim të rrëfimit, Ai dhe Ajo, të vendosur në pozicionet e tyre si protagonistë të librit, marrin një zotim për t'iu nënshtruar një "eksperimenti" me kushte të barabarta.Ata thirren për të zbuluar nëse shpirtrat e tyre "do të bëhen pjesëmarrës në substancën hyjnore". Ata duhet të kuptojnë natyrën e dashurisë erotike dhe marrëdhënien e tyre, duke u vetëpërmbajtur nga dëshirat trupore dhe mishtore, në mënyrë që t'i përkushtohen të shkruarit dhe letërsisë, të njohin Tjetrin, gjysmën tjetër, dhe pa dyshim Vetveten si Tjetër.Ajo është një femër e paangazhuar, që pretendon lirinë e saj dhe është në kërkim të vazhdueshëm. Ai është "një burrë i mençur, një besimtar në thënien sokratike: "Gjithçka që di unë, është se nuk di asgjë ".

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi