Elementi - Si ta gjesh pasionin per te ndryshuar gjithcka

Shtepia botuese Pema

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

ISBN: 9789951721998
Shtëpia botuese: Pema
Viti i publikimit: 2020
Numri i Faqeve: 323
“Elementi ofron shembuj kuptimplote¨ se si zbulimi i ane¨s me¨ te¨ mire¨ qe¨ fshihet brenda gjithsecilit nga ne e¨shte¨ ne¨ gjendje te¨ na ndryshoje¨ jete¨n.” – Stephen R. Covey, autor i “7 zakonet e njere¨zve te¨ suksesshe¨m”
Elementi e¨shte¨ pike¨takimi mes talentit natyral dhe pasionit personal.
Ne¨ ke¨te¨ libe¨r novator, eksperti i mire¨njohur bote¨ror Ken Robinson trajton fe¨mije¨t e me¨rzitur ne¨ klase¨, pune¨tore¨t e zhge¨njyer dhe te¨ gjithe¨ ne qe¨ ndihemi te¨ frustruar, por s’e shpjegojme¨ dot pse – dhe na tregon se si te¨ gjithe¨ ne kemi nevoje¨ ta gjejme¨ Elementin tone¨.
Pe¨rmes rre¨fimeve te¨ njere¨zve si Paul McCartney, Arianna Huffington dhe Matt Groening, te¨ cile¨t i kane¨ gjetur talentet e tyre unike dhe kane¨ jetuar me pune¨n qe¨ e kane¨ pasion, Robinsoni shpjegon se si gjithsecili nga ne mund ta gjejme¨ veten ne¨ Elementin tone¨ dhe te¨ arrijme¨ gjithc¸ka qe¨ e¨shte¨ brenda kapacitetit tone¨.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi