Çmimi:
Çmimi i zbritjes€15,00

Përshkrim

Titulli: Fiset Shqiptare

Viti: 2019

Fq. 532

Shtepia Botuese Artini

ISBN: 978-9951-690-54-6

 

Në të janë përfshirë edhe pasazhet dhe fragmente nga vepra e udhëpërshkruesve të mirënjohur të shekullit të nëntëmbëdhjetë dhe në fillim të shekullit të njëzet, si, bie fjala, të Edith Durhamit, Baron Franc Nopçës, Johan Georg von Hanit dhe Karl Shtajnmecit, të cilët udhëtuan nëpër rajonet e fiseve, si dhe biografitë e shkurtra të figurave të shquara e të spikatura të cilat kishin lidhje me fisin.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi