Gjera te vogla te medha

Uegen

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€12,00

Përshkrim

Një tjetër roman i shkëlqyer nga Jodi Picoult vjen në shqip. Kësaj radhe autorja sjell me ndjeshmëri të pabesueshme, inteligjencë dhe sinqeritet çështjen e konflikteve racore në ditët tona, paragjykimet, drejtësinë dhe dhembshurinë, - duke ofruar zgjidhje për çështje të komplikuara. Ky roman konsiderohet një arritje e jashtëzakonshme që një shkrimtare bën me lojën e saj narrative

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi