Gruaja e gjeneralit

Dituria

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Autori i librit Ylli i detit, vjen sërish në shqip me një roman epope mbi luftën, dashurinë dhe humbjen. Një nga kapitujt më dramatikë dhe pjellorë të historisë amerikane vjen e përshkruar nga duart e një mjeshtri të narracionit, me një stil të paharrueshëm. Ndërkohë që Luftës Civile amerikane po i vjen fundi, në kryeqytetin e një vendi imagjinar, Xhejm O’Kifi kryen me shumë mund detyrën e guvernatorit. Irlandez, me një të kaluar aventureske si kundërshtar i Kurorës britanike, ai është martuar me të bukurën dhe të mistershmen Luçia-Kruz MakLeland. Martesa e tyre – një lidhje e stuhishme, të cilës i janë kushtuar disa nga faqet më pikante të romanit – është prej kohësh në krizë. Kur, pas vitesh të tëra ndarjeje, Luçia vendos të shkojë pranë të shoqit, gjen jo vetëm një burrë të rrënuar dhe të humbur, por edhe një djalosh enigmatik, me gjasë një prej jetimëve të shumtë të konfliktit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi