Hapa te vegjel arritje te medha

Efekos

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€4,90

Përshkrim

Të gjithë kemi shprehi të shëndetshme që duam t’i fitojmë ose shprehi të dëmshme, prej të cilave duam të çlirohemi. Këshillat nga ky libër janë shumë të lehta për t’u zbatuar dhe me rezultate shumë të mëdha. Edhe vetë do të habitesh me ndryshimet e mëdha që do të arrish përmes hapave të vegjël që do të hedhësh.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi