Çmimi:
Çmimi i zbritjes€8,00

Përshkrim

ISBN: 9789951721615
Shtëpia botuese: Pema
Viti i publikimit: 2018
Numri i faqeve: 235
Sekretet japoneze për një jetë të gjatë dhe të lumtur
Sillni kuptim dhe hare ditëve tuaja me udhërrëfyes ikigain.
Njerëzit e Japonisë besojnë se çdokush e ka një ikigai – një arsye për t'u çuar nga shtrati çdo mëngjes.
Inspirues dhe inkurajues, ky libër do t'ju udhëzojë ta zbuloni ikigain tuaj. Do t'ju mësojë se si t'i lini urgjencat prapa, si ta gjeni qëllimin e jetës, si t'i ushqeni miqësitë dhe të hidheni në krahët e pasioneve.
Sepse, kush nuk dëshiron të jetë i lumtur çdo ditë?

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi