Çmimi:
Çmimi i zbritjes€5,00

Përshkrim

Në këtë përmbledhje përfshihen tregime dhe novela, si: Roza, Hakmarrja, Dikur, Prika, Një mbrëmje, Zhozefi, Dëbora e parë, Një gjel këndon, Iveta, Në pyll etj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi