Kjo ninulle

Toena

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Gjithçka është e qartë për të kur bëhet fjalë sidomos për marrëdhëniet me djemtë: Remi ka rregullat e saj. Ajo ka mësuar gjithçka që duhet të dijë nga nëna e saj:

Kurrë nuk i merr shumë seriozisht.

Kurrë nuk i lejon t’i thyejnë zemrën.

Dhe kurrë nuk lidhet me një muzikant.

Por një ditë, ajo takon Deksterin, dhe heq dorë nga rregullat e saj.

Ndoshta ka nisur të kuptojë pse janë shkruar gjithë ato këngë për dashurinë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi