Konflikti gruaja dhe nena

Dritan

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€7,00

Përshkrim

Gratë e sotme janë nën një presion shumë të madh për të pasur fëmijë dhe nuk është më e mjaftueshme vetëm të jesh nënë, por duhet të jesh një nënë perfekte, që ushqen fëmijët për një kohë të gjatë me gji, që qëndron në shtëpi me fëmijët e saj për një kohë të gjatë dhe që i rrit me sa ka mundësi. Në këtë libër autorja, mbron tezën se shoqëria nuk duhet të vërë në presion femrat që bëhen nëna, duke i përcaktuar sesi duhet të jetë një nënë e mirë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi