Kronike me dyshime

Aiis

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Kronike me dyshime eshte nje rrefenje mjaft e gjalle, qe buron nga bindja se e gjithe letersia dhe poezia jone duhen dokumentuar ne nje vend. Aty ka nje zinxhir faktesh te nderthurura, qe tregojne se si shkoi filli nje familje te vecante dhe pastaj, nje vendi te zhdukur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi