Kryevepra e panjohur

Zenit

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€5,00

Përshkrim

Balzaku vdiq i drobitur nga puna, nga mendimi dhe pasioni; asoj pasioni, dua të them, që ai e pat tretur në projektin e vet të pamatë dhe që e kishte dominuar si një ndëshkim zotash.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi