Manastiri i nemur

Morava

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€7,00

Përshkrim

Në një krahinë të largët të Anglisë, në një fshat të veçuar ndodhin një sërë ngjarjesh të pazakonta që tërheqin vëmendjen e qeverisë; drita që shfaqen herë pas here në qiell, një makinë policie që ndahet përgjysmë në mënyrë të mistershme dhe një i ftohtë i pazakontë për stinën që mbulon fshatin.

 

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi