Marketingu 3.0

Damo

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€8,00

Përshkrim

ISBN: 9789951642170

Viti i botimit: 2013

Faqe: 224 

 

Marketingu 3.0, shkon përtej “mesazheve” të klientëve, duke përfshirë mënyrat sesi i përcakton dhe i mishëron vlerat e saja një kompani për një shumëllojshmëri
riskuesish.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi