Meshkujt vijne nga Marsi, femrat nga Aferdira

Shtepia botuese Pema

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

ISBN: 978995172175

Viti i botimit: 2019

Numri i faqeve: 310

 

Autori, Xhon Grej, është tashmë i njohur si “Guru i çifteve”. Fjala “Guru” nuk është e rastësishme: Grej, në fakt, pasi ka qenë për shumë vjet konsulent martesash, ka thelluar njohjen e dinamikave të marrëdhënieve midis partnerëve, duke studiuar pranë yogi Maharishi Maharesh. Në seminaret e tij, që janë me të vërtetë “shpëtues-lidhjesh” dhe që ndihmojnë për mirëkuptimin midis meshkujve e femrave, marrin pjesë shumë njerëz.

Por çfarë e bën librin “Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita” kaq të veçantë?

Sekreti i suksesit të jashtëzakonshëm të tij qëndron pikërisht në konceptin e shprehur nga titulli, që autori e bën të qartë nëpërmjet kësaj parabole: “Shumë kohë më parë, marsianët dhe venusianet u takuan, u dashuruan dhe jetuan të lumtur së bashku, sepse respektonin njëri-tjetrin dhe pranonin dallimet midis tyre. Pastaj arritën në Tokë dhe i zuri anestezia: harruan që vinin nga planete të ndryshme”.

NJË KLASIK MODERN I LITERATURËS KËSHILLUESE QË DO T’JU NDIHMOJË NË LIDHJEN TUAJ

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi