Çmimi:
Çmimi i zbritjes€5,00

Përshkrim

Viti i botimit: 2017

Faqe: 120

 

Në këtë libër është përfshirë novela “Metamorfoza”, një nga kryeveprat e këtij autori, por edhe të letërsisë së shekullit të XX dhe disa nga tregimet e tjera

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi