Çmimi:
Çmimi i zbritjes€7,00

Përshkrim

ISBN: 9789928457295

Viti i botimit: 2020


Lizi dhe Bija takohen gjatë pushimeve verore dhe mes tyre lind një shoqëri e sinqertë. Duke iu bërë bisht prindërve e duke eksploruar përreth, ditët e nxehta të verës po shkonin për bukuri. Por, ndërsa vajzat afrohen nga dita në ditë me njëra-tjetrën, pyetje të çuditshme fillojnë të lindin...

A është vërtet Lizi fëmijë i vetëm? Pse është zhdukur babai i Bisë? Dhe pse, teksa pushimeve u vjen fundi, vajzave u ndalohet të takohen sërish?

A mund t’i mbajë të gjitha këto përgjigje, një sekret i errët i së shkuarës?

A mund ta ndajë një natë fatale Lizin dhe Binë... përgjithmonë?

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi