Moshat e Luluse

IDK

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€8,00

Përshkrim

Romani provokues, që shkaktoi skandal në Spanjën e sapo dalë nga frankizmi dhe që po përballej me pasojat e një katolicizmi tradicional, i cili konsiderohet të ketë hapur një kapitull të ri të letërsisë erotike femërore. Përkthyer në mëse 20 gjuhë; shitur në mbi një milion e gjysmë kopje në mbarë boten. Fitues i Cmimit 'La Sonrisa Vertical'. Pasioni rrëmbyes që e bashkon atë me Pablon, shokun e të vëllait, dymbëdhjetë vjet më të madh se vetja, e fut Lulunë në një territor deri ateherë krejt të panjohur për të. Ajo zbulon fuqinë e zjarrit që mbante mbyllur brenda trupit të saj. Dhe ndonëse Pablo e kishte paralajmëruar qysh në fillim që të bente kujdes për të mos ngatërruar dashurinë me seksin, e për të mos kapercyer atë vijë të hollë që ndante rregullat e mirësjelljes prej imoralitetit, ajo befas gjendet e përthithur në një jetë aventurash ku gjithcka është duke u berë gjithnjë e më rrezikshme...

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi