Motra e Frojdit

Morava

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€8,00

Përshkrim

Në Vjenën e pushtuar nga nazistët, Frojdit i jepet privilegji që të largohet jashtë vendit, duke marrë me vete njerëzit më të afërt. Në listën e përpiluar, u përfshinë gruaja, bijtë, kunata, dy asistentë, mjeku personal me familjen, madje edhe qeni, por jo katër motrat moshëthyera: Maria, Roza, Paulina dhe Adolfina. Është zëri i kësaj të fundit, degdisur në kampin e përqendrimit të Terezinit, që rikujton plot keqardhje marrëdhënien e veçantë që kishte me të vëllanë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi