Mrekullia e jetes ne ty

Prishtine

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€5,00

Përshkrim

Mendimet pesimiste, dobësia, frika, mendimet e humbjes, mendimet vetshkatërruese, shqetësimet, vuajtja, zilia, të shihni gabime në çdo njeri, thashethemet... -lista është e gjatë. Negativiteti është shprehi e shëmtuar. Ai është helmi brenda jush për të cilin nuk jeni të vetëdijshëm, e që të merrë jetën, vitalitetin dhe kënaqësinë. Nga një mendim i vetëm negativ shqetësohet e tërë qenia juaj, pëson tërmet, çekuilibrim në tërë trupin. Kjo çon në çrregullimin e energjisë dhe sëmundjet pastaj ndodhin në pikën ku jeni të dobët, fizikisht apo gjenetikisht. Negativiteti përfundimisht çon në turbullim, në të gjitha nivelet, madje edhe në qeliza. Nga mendja negative fillojnë të gjitha problemet dhe ju filloni të reagoni ndaj situatave dhe njerëzve varësisht, se në cilën shkallë jeni dhe kështu i krijoni pakënaqësitë që ju rrethojnë. Por lajmi më i mirë dhe gjëja me e bukur këtu është se ju gjithmonë mund të zgjidhni të keni fillim të ri për vete.
“Kur besoni se jeni të denjë për mrekulli, gjëra të bukura fillojnë t’ju ndodhin”.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi