Nata e majit ose e mbytura

Toena

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€4,00

Përshkrim

Novela që i ofrohet lexuesit shqiptar na sjell konfliktin për një dashuri. Por këtë radhë konflikti është midis babait dhe birit. Të dy të marrosur pas bukuroshes Gana. Lufta midis rinisë së birit dhe pjekurisë së atit do të zhvillohet një ditë e një natë të bukur maji. Përralla kozake, të veshura me petkun e magjisë, çuçurimat e dy të dashuruarve të fshehur pas pemës, jepen me nota idilike. Kryetari i qytetit i shfaq paturpshmërisht dashurinë të vluarës së të birit dhe kur ky e merr vesh nuk mjaftohet thjesht ta kundërshtojë por bën rrëmujë një qytet të tërë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi