Nje burre i quajtur Uve

Omsca

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

“Një burrë i quajtur Uve” është një përzgjedhje e përkryer për klubet e librit. Është i shkruar në mënyrën më të përsosur, duke prekur njëkohësisht shqetësimet universale të njerëzve. Është jeta e përditshme dhe marrëdhëniet e saj shoqërore. Kështu e përshkruan BookBrowse këtë roman i cili ka kapur majat e suksesit falë numrit të jashtëzakonshëm të lexuesve në mbarë botën

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi