Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Viti i botimit: 2017

Numri i faqeve: 348

Nëse lexuesit kanë zbuluar lirinë dhe kënaqësinë e jetës së gjallë, në të tanishmen, tek “Fuqia e së tashmes”, tek “Një tokë e re” Tolle i zgjeron idetë e tij të fuqishme për të treguar sesi përmes transhendentimit, egoja në gjendjen tonë të vetëdijes nuk është thelbësore për kënaqësinë personale, por është thelbësore për t’i thënë fund konfliktit dhe vuajtjeve në të gjithë botën. Tolle përshkruan sesi duke e bërë pjesë të jetës tonë egon prodhohet disfunksioni që na çon tek urrejtja, xhelozia dhe pakënaqësia; prandaj ai i tregon lexuesit sesi ndërgjegja mund të shkojë drejt një gjendje të re të vetëdijes dhe rrugës së ekzistencës së vërtetë vetëpërmbushëse.

“Një tokë e re” është shkruar sipas rrëfimit tradicional, duke na sjellë anekdota dhe filozofi në një mënyrë që është e pranueshme për të gjithë. Përmes iluminimit, përndritjes dhe ngritjes shpirtërore, ky libër është një manifest i thellë shpirtëror për një mënyrë jete më të mirë dhe për të ndërtuar një botë më të mirë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi