Nusja e virgjer

Dudaj

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€5,00

Përshkrim

“Nusja e virgjër”, një roman i Sonia Topazios, trajton një ngjarje që zhvillohet midis Italisë dhe Rumanisë. Ndodhitë e rrëfyera marrin jetë nën regjimin diktatorial të viteve tetëdhjetë dhe nëntëdhjetë, kur shumë gjëra ishin të ndaluara, por leja letrare i ka shërbyer autores për të shkruar një histori dashurie dhe në dashuri lejohet gjithçka, madje edhe e pamundur

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi