Pape Satan Aleppe

Dituria

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

ISBN: 9789928217622

Viti i botimit: 41

Faqe: 2017

 

“Pape Satàn, pape Satàn aleppe”, thoshte Dante në Ferri (VII,1), mes çmerisë, dhimbjes, mllefit, kanosjes dhe ndoshta ironisë. Krizë e ideologjive, krizë e partive, individualizëm i shfrenuar. Ky është mjedisi, mjaft i njohur, ku lëvizim: një shoqëri e lëngshme, ku jo gjithnjë është e lehtë të gjesh një yll polar (edhe pse fare lehtë mund të gjesh yje dhe yllka). Një koleksion esesh rreth botës moderne nga njëri prej figurave letrare më të mëdha dhe autor bestseller në botë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi