Parajsa e gogoleve

Pegi

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€7,00

Përshkrim

Përsa i përket familjes, mamaja u zhduk përsëri, duke më lënë në derë kalamajtë dhe Pëtija filloi të ëndërrojë babagjyshër gogolë.Për sa i përket zemrës, teto Zhylia u josh nga natyra ime prej dashi (dash kurbani).Për sa i përket punës, bomba e parë shpërtheu në repartin e lodrave, pesë minuta pasi kalova unë. E dyta, pesëmbëdhjetë ditë më vonë, në repartin e pulovrave, mu përballë meje.Meqë isha i pranishëm edhe në shpërthimin e tretë, të gjithë e morën me mend të vërtetën.Po pse më bien të gjitha mua xhanëm?Duhet te kem ndonjë dhunti...

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi