Parimet e kerkeses se llogarise

Max

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€4,00

Përshkrim

Ky libër është shkruar pikërisht për ata drejtues apo menaxherë që kanë nevojë të kuptojnë sesi funksion një kompani dhe se si rritet në maksimum rendimenti i vartësve nëpërmjet një kërkese të lartë llogarie. Nëse synon të jesh drejtues i suksesshëm, mjafton të zbatosh në mënyrë rigoroze gjashtë parimet e kërkesës së llogarisë.Ky libër përqendrohet në zgjidhjen e situatave të ndryshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi