Per cfare flasim kur flasim per dashuri

Toena

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€6,00

Përshkrim

Kjo përmbledhje e shënjuar nga një rrëfimtari e zhdërvjelltë, me stil minimalist, në formë bashkëbisedimi dhe, njëkohësisht, e parë nga një këndvështrim i hollë i mënyrës se si njerëzit komunikojnë në të vërtetë, është kthyer shumë shpejt në një nga veprat më me ndikim në letërsinë moderne.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi