Plani i fshehte MekKormak

Unknown Type

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€6,00

Përshkrim

Libri “Plani i fshehtë MekKormak”, i llojit aventurë dhe dramë është shkruar nga autorja Catherine Marshall. Kur babai i Tessa-s, personazhi kryesor, shkrimtari Alex MacCormack, e dërgon atë në Jug të Francës për të mbledhur materiale për librin e tij të ardhshëm, ajo gëzohet shumë. Perspektiva e diellit të Mesdheut është joshëse dhe me atë entuziazmin e saj,Tessa i kushton pak vëmendje paqartësisë së babait lidhur me të zotin e shtëpisë, me emrin Grant Sullivan. Gjithsesi, që në çastin kur mbërrin në Nice dhe takohet me Grantin, ajo është e ndërgjegjshme se s'do të ketë gjëra të zakonshme atë stinë vere. Lidhja e tyre romantike thellohet, por Tessa kupton se do të përballet edhe me gjëra djallëzore, përveç faktit se do të bjerë në dashuri. Ngjarjet zhvillohen në Europë dhe shtrirja gjeografike do ta bëjë më interesante aventurën.

 

 

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi