Princesha me shume sekrete

Ombra GVG

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Nëse do të mësosh se çfarë do të thotë të jesh grua sot në Arabinë Saudite, ky libër ofron botën femrore në të gjitha dimensionet përmes Princesësh Sulltana dhe këndvështrimit të hollë të autores. Jeta e familjes mbretërore, por edhe bota sekrete dhe tejet tronditëse....

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi