Çmimi:
Çmimi i zbritjes€5,00

Përshkrim

Kryevepra e Kahlil Gibranit “Profeti” është një nga veprat klasike më të dashura të kohës tonë. Është publikuar në vitin 1923, dhe ka qenë përkthyer në një kohë të shpejtë në më shumë se 20 gjuhë dhe në edicionin amerikan janë shitur më shumë se 9 milionë kopje.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi