Psikologji edukimi

CDE

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€15,00

Përshkrim

Botimi i njëmbëdhjetë i Psikologjisë së Edukimit ka si pikë të fortë mbështetjen në koleksionin më të plotë dhe më të integruar të suplementeve të hartuara deri më sot për të ndihmuar si studentët/mësuesit e ardhshëm, ashtu edhe pedagogët e tyre, drejt maksimizimit të rezultateve të mësimdhënies dhe të nxënit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi