Psikologjia e nje martese te lumtur

Efekos

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€4,90

Përshkrim

Një libër unikal nga psikologu turk me famë ndërkombëtare dr. Nevzat Tarhan, në të cilin mund të gjeni këshilla me vlerë në ruajtjen dhe kultivimin e marrëdhënies tuaj martesore.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi