Çmimi:
Çmimi i zbritjes€13,00

Përshkrim

Pipi, emri me të cilin thirret Purity Tyler, një vajzë e re në krye të të njëzetave të saj, punon si shitëse telefonash dhe po përpiqet fort që të paguajë kredinë e majme që ka marrë për të kryer studimet e saj universitare.

Ajo ka përplasje të shpeshta me të ëmën, Penelopën, e cila ia mban larg së bijës të shkuarën prej fëmije, madje edhe vetë identitetin, megjithë këmbënguljen e Pipit për të njohur babain e saj natyral.

Në Oklënd, në qytetin ku ajo jeton dhe në mjedisin ku gjendet, Pipi do të ndeshë një botë tërë ngjarjesh politike e sociale dhe jetësh njerëzore, një shtjellë të gjithfarë ndodhish, që do të lenë shenja në jetën e saj dhe pjesë e së cilës do të bëhet, jo si një vajzë pasive dhe e shkujdesur, por si e pranishme dhe aktore e kësaj historie të gjatë dhe të pasur, që përtej një rrëfimi të thjeshtë artistik, është edhe një skaner i të vërtetave historike të shekullit që po jetojmë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi