Pusi dhe lavjerresi

Onufri

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€3,00

Përshkrim

Nuk luftova më, por agonia e shpirtit tim shpërtheu fundbotshëm në një klithmë dëshpërimi të mbrame, të gjatë e deri në kupë të qiellit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi